Over ons

Love is in the hair

Nathalie Van Oosterzee eerder toevallig in de kappersopleiding terecht. Daar was het liefde op het eerste gezicht. Want mensen mooi maken, is voor Nathalie het fijnste gevoel dat er bestaat. 

“In mijn kapsalon staan, voelt voor mij niet als werken. Ik doe het ontzettend graag en het is echt een belangrijk stuk van mijn leven geworden.”

Sinds 2009 verwelkomt Nathalie haar klanten in haar eigen kapsalon, Feeling Vremde. Een dampend kopje koffie, een stijlvol interieur, een gezellige babbel … Met kleine details en buitengewone aandacht voor jouw lokken maakt ze het verschil. Relax to the max!

Met 20 jaar ervaring op zak schudt Nathalie de meest stijlvolle haarcreaties uit haar schaar: van een modern kort kapsel tot Rapunzel-lange haren. Permanente kleuring, blonde highlights of een subtiele balayage? Nathalie zoekt mee naar de juiste snit en de gepaste haarkleuring om je te doen stralen. Een kapster die jouw coupe op één plaatst! 

Tip: Nathalie neemt ruim de tijd om je te adviseren, inspireren en coifferen. Daarom werkt kapsalon Feeling Vremde uitsluitend op afspraak. Zeker zijn van je momentje me-time? Geef dan best enkele weken op voorhand een seintje.

Je kleur bijwerken? 

Of wil je graag een nieuwe look?

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x