SCALP.SPA SCRUB

SCALP.SPA SCRUB

Deze unieke, exfoliërende scrub is ontworpen om zachtjes onzuiverheden van de hoofdhuid weg te scrubben en zo de basis te leggen voor een optimale gezondheid van de hoofdhuid en haargroei. Het geheim van de SCALP.SPA SCRUB is een zeer uniek ingrediënt, genaamd perliet. Perliet is een afgeleide van vulkanisch gesteente, natuurlijk en bewerkt tot een perfecte korrel dat is ontworpen om de hoofdhuid en haarzakjes zorgvuldig te exfoliëren en tegelijkertijd de stevigheid van de hoofdhuid en het haar te beschermen. Daarnaast hebben de korrels een gelijke grootte en zijn ze perfect rond, waardoor het de zachtste exfoliant is voor jouw hoofdhuid.

Kenmerken en voordelen

  • Reinigt zacht

  • Verwijdert onzuiverheden van de hoofdhuid

  • Exfolieert

  • Geeft een geïrriteerde hoofdhuid een nieuw leven

  • Balanceert

Ingrediënten

Selderijzaadextract: Verzacht en hydrateert een geïrriteerde hoofdhuid. Kan helpen om de hoofdhuid te ontgiften door de irritatie zichtbaar te verminderen en de talgproductie te beheersen. Selderijzaadextract helpt dus om de problemen die gepaard gaan met overtollige olie of een droge hoofdhuid op te lossen.

Micellair water: Micellen trekken voorzichtig onzuiverheden en overtollige, ongewenste olie aan en lossen ze op zonder de huid te beschadigen.

Perliet: Een natuurlijke korrel die is ontworpen om de hoofdhuid zorgvuldig te scrubben en tegelijkertijd de integriteit van de hoofdhuid en het haar te beschermen.
Meer items SCALP.SPA SCRUB

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x