THE CHOICES WE MAKE

Bij KEVIN.MURPHY vinden we zorg en een respectvolle behandeling van onze leefomgeving erg belangrijk. We erkennen en herkennen de gevaren en negatieve gevolgen van de klimaatsverandering.

Daarom doen we er alles aan om onze ecologische voetafdruk zo klein als mogelijk te maken. Zo kiezen we bij het vervaardigen van onze verpakkingen altijd voor materialen die recycleerbaar of afbreekbaar zijn. Bij het zoeken naar onze hoogwaardige ingrediënten wordt altijd gekozen voor natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van duurzame & hernieuwbare bronnen. Bij de keuze van de ingrediënten wordt er ook enkel gekozen voor diegene die op een ecologisch verantwoorde manier worden geoogst, zodat er geen schade wordt aangebracht aan het milieu. We kiezen voor gerecycleerd papier dat werd vervaardigd van eerder gebruikte materialen. Onze verpakkingen zijn vierkant, zodat we niet enkel 40% minder plastic gebruiken, maar het laat ons ook toe onze producten makkelijker te verpakken wanneer we ze verzenden, zo besparen we plaats en verpakkingsmaterialen.

KEVIN.MURPHY is trots op de samenwerking met Al Gore’s klimaatprogramma, The Climate Reality Project. Deze non-profit organisatie richt zich ertoe het grote publiek meer voorlichting te geven over de gevaren van de klimaatswijziging. Via de verspreiding van meer kennis over het klimaat hoopt men mensen bewuster te maken en het probleem van de klimaatsverandering bij de wortel te kunnen aanpakken. KEVIN.MURPHY doneert een deel van zijn opbrengst aan het project om zo bij te dragen tot het verkleinen van de ecologische voetafdruk.

We focussen naast natuurbehoud en bescherming van het klimaat, ook op andere vormen van duurzaam ondernemen. THE.HEART.OF.KEVIN.MURPHY is de tak van ons bedrijf waarin we ons richten op andere goede doelen. Zo zijn we de trotse sponsor van Culture is Life, een campagne die er op gericht is Aboriginals in Australië een platform te geven, waardoor ze beter kunnen wegen op beleidsbeslissingen en waardoor het hoge zelfmoordcijfer onder de jonge Aboriginals kan worden teruggedrongen. KEVIN.MURPHY is verder erkend door People for the Ethical Treatment of Animals (PETA), de grootste organisatie voor dierenrechten ter wereld. KEVIN.MURPHY werd door PETA opgenomen in de lijst van producenten die niet testen op dieren, dit zowel voor het haarverzorgingsgamma als de haarkleuren.Meer items THE CHOICES WE MAKE

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x